Aanmelden

Aanmelden/kennismaken

Een school uitzoeken voor uw kind, dat is niet niks. Zelfs als u als ouder/verzorger bent overtuigd van de kwaliteit van de lessen, dan nog wilt u er vooral zeker van zijn dat de school veilig is, dat de kinderen op een prettige manier met elkaar omgaan, en dat de regels duidelijk zijn maar niet te beklemmend. Uw kind moet elke dag met plezier en vol vertrouwen naar school gaan.

Wat we hierover ook schrijven of zeggen, u gelooft ons niet op onze blauwe ogen. En terecht. Een bezoekje aan de school zegt zoveel meer. U kunt hiervoor een afspraak maken met de directeur. Hij leidt u graag rond door ons prachtige gebouw aan de Voorweg.

We hopen dat u dan voelt hoe wij het onderwijs beleven en hoe we met de kinderen omgaan. U kunt ook zelf zien hoe de kinderen in de klas aan de slag zijn, of hoe gepassioneerd onze leerkrachten zijn.

Daarnaast kunnen we u vertellen over bijvoorbeeld ons leesonderwijs, ons anti-pestprogramma, over de gymlessen in onze eigen gymzaal. U zult zien dat er bij ons veel ruimte is voor creativiteit, dat we ieder kind afzonderlijk kunnen laten stralen. We leggen uit hoe onze lessen in elkaar zitten, welke methodes we gebruiken. En bovenal: hoe belangrijk we het vinden dat kinderen niet alleen groeien in kennis en vaardigheden, maar ook als burger en mens.

Kortom, kom gewoon eens langs. Vrijblijvend. U hoeft ter plekke nog niets te beslissen.

Als u besluit uw kind(eren) in te schrijven, ontvangt u een bevestiging. Daarmee is uw kind verzekerd van een plaats op de Voorwegschool. Let wel, we vragen u vriendelijk doch dringend uw kind dan niet ook op een andere school in te schrijven.

Aanmelden? Kennismaken? Meer informatie? Neem contact op met directeur Marco Dekker, telefoon 023-5286380, directie.voorwegschool@stopoz.nl .

Klik hier om ons inschrijfformulier te downloaden.

Groep 0 of 1: wennen

Wat goed is om te weten: kinderen die in groep 0 of 1 komen, beginnen de eerst mogelijke maandag na hun vierde verjaardag; kinderen die vier weken voor de zomervakantie jarig zijn de eerste maandag na de zomervakantie. De eerste schoolweek gaan de kinderen naar school van 8.30 tot 12.30. Vanaf de tweede week kunnen ze volledig meedraaien. De groepsleerkracht neemt ongeveer zes weken voor de vierde verjaardag contact op om een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken. Als kinderen eenmaal vier jaar zijn, mogen ze naar de school, eerder niet. Hierop kunnen we geen uitzondering maken.

U zult zien dat
er bij ons veel
ruimte is voor
creativiteit,
dat we ieder kind
afzonderlijk kunnen
laten stralen.