Onze voorzieningen

Onze voorzieningen

Gymzaal

De Voorwegschool heeft haar eigen grote gymzaal. Daar krijgen alle leerlingen gymles van een vakleerkracht. Verder kan de school gebruikmaken van de sportvelden bij Groenendaal. Als het weer het toelaat, kunnen we ook kiezen voor buiten sporten.

Restaurant

In ons bijgebouw is ons restaurant. Hier leren onze leerlingen koken.

Crea-lokaal

Ook in ons bijgebouw bevindt ons crealokaal. Wekelijks werken onze leerlingen daar aan de creatieve opdrachten die passen binnen onze thema’s.

Schoolplein

Onze school heeft twee speelpleinen. Op het achterplein hebben we zandbakken, een uitgebreid klautertoestel met glijbaan, een voetbalkooi, tafeltennistafels en een basket. We beschikken ook over een buitentheater en een levensgroot schaakbord. Op het voorplein staan een klautertoestel, een tafeltennistafel en tuimelrekken. De kinderen uit groep 1 en 2 spelen altijd op het achterplein, omdat dat volledig kan worden afgesloten. De kinderen uit de andere groepen spelen volgens een rooster afwisselend op het voor- of het achterplein. Na schooltijd kunnen de kinderen tot 15.30 uur op het achterplein blijven spelen. Daarna is het plein bedoeld voor de naschoolse opvang.

Na schooltijd
kunnen de
kinderen tot
15.30 uur op
het achterplein
blijven spelen.